ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динко Миленчев: Искаме още следващата година да се върнем на стадион "Тодор Диев"! Пълна подкрепа за спортно-техническия щаб
Автор: Тодор Благов 14:34 / 11.12.2023Коментари (1)3538
©
Президентът на Спартак (Пловдив) - Динко Миленчев, използва официалния сайт на клуба за обръщение след края на есенния дял от шампионата.

В него Миленчев засяга най-важните теми за "гладиаторите" - стадион "Тодор Диев" и спортно-техническата част на отбора.

Ето и пълния текст на изявлението без редакторска намеса:

Уважаеми привърженици на Спартак Пловдив, 

Обръщам се към вас от мое име и от името на ръководството и спортно- техническия щаб, за да ви благодаря за подкрепата, която получаваме.

Имаше срещи, в които не бяхме на нужното ниво, но вие бяхте зад нас и ни подкрепяхте, независимо че не играем в нашия дом.

Във връзка с това искам да ви уверя, че аз и моят екип работим, за да може Спартак да се завърне на стадион "Тодор Диев". 

През последните месеци съвместно с Община Пловдив направихме сериозен анализ за това как трябва да изглежда нашият стадион. Вече сме готови с предложението към кмета на града г-н Костадин Димитров да вземем стадион "Тодор Диев" под наем за 30 години и още следващата година Спартак да се завърне и да домакинства в собствения си дом.

Амбициите ни бяха големи, но за съжаление кризата свързана с Covid-19 и последвалата финансова криза промениха нашите планове. 

Стадионът ще бъде изграден с лично мои средства и затова към момента ще имам силите да го изградя така, че да отговаря на изискванията за efbet Лига.

Стадион "Тодор Диев" ще има две трибуни с 4000 седящи места, LED осветление, отговарящо за излъчване на футболните срещи, ново тревно покритие и паркинг за 200 коли.

Вече сме изградили голяма част от вътрешните помещения - съблекални, лекарски кабинети и зала за пресконференции.

Всички подробности ще за нашите намерения за стадион "Тодор Диев" ще бъдат официално обявени, когато запознаем и кмета Костадин Димитров. Смятаме, че той като спортен човек ще ни подкрепи така, че още през следващия сезон Спартак да се завърне в своя дом - стадион "Тодор Диев".

Уважаеми привърженици на Спартак,

Категорично искам да заявя, че напълно подкрепям изпълнителния директор Денис Хасан и спортно- техническия щаб. Вярвам, че заедно ще направим така, че през 2024 г. Спартак ще се завърне в професионалния футбол.

Уверявам ви, че ще привлечем футболисти, с които да градим конкурентен отбор за Втора лига. Надявам се с вашата подкрепа 2024 г. да бъде белязана със завръщане в професионалния футбол и завръщане у дома.

Като президент на ПФК Спартак винаги съм бил коректен с всеки един служител и заставам зад всеки, който работи и дава всичко от себе си за развитието на нашия клуб. Никога не съм коментирал и няма да коментирам хора, които вече не са в клуба. 

Уважаеми привърженици на Спартак,

Искам да пожелая на вас и вашите семейства светли празници и да ви уверя, че през 2024 г. Спартак ще бъде там, където винаги му е било мястото.
Още по темата: общо новини по темата: 150
30.04.2024
29.04.2024
29.04.2024
25.04.2024
20.04.2024
19.04.2024
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Митко
премахни филтъра

0
 
 
Много добре, но 4000 места са малко.За момента дори са предостатъчни, но нали все пак отбора ще влезе в А групата, тогава местата ще са недостатъчни?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Спартак се върна в училище и разказа за съчетаването на футбола с майстор на мебели
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: