Управляващите от ДПС в Куклен бранят скандален бюджет с крясъци

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:41 / 28.01.2019
10386
Поредната позорна страница в историята си написа малката община край Пловдив - Куклен. В края на миналата седмица там бе приет изключително скандален бюджет на общината, като може би по-скандалното бе единствено начина по който бе приет.

Опозицията в лицето на ГЕРБ се опита да накара управляващите от ДПС и ДОСТ, които стоят за кметицата Мария Белчева, да дадат разяснения по бюджета и да отговорят на въпроси свързани с няколко скандални суми в него.

Вместо с аргументи, зам.-кметът Тунджай Наимов и съпартийците му, с крясъци и хули, грозно прекъсваха всеки въпрос и в повечето случаи отказваха да отговарят на конкретно зададените им такива. Те неколкократно прекъсваха с крясъци лидерът на ГЕРБ в Куклен Пламен Гошев, в опит да му запушат устата, за да не лъсне истината за готвените безумни харчове в Куклен, но не успяха.

Благодарение на Гошев стана ясно, че малката община се кани да похарчи догодина колосалните за нея 1,3 млн. лева за "външни услуги". Какви са точно тези външни услуги и за какво ще се харчат тези пари, пълна яснота и към момента няма.

От своя страна кметицата Мария Белчева през повечето време седя с наведена глава и отказваше да отговаря на неудобните въпроси, оставяйки партньорите й от ДПС и ДОСТ да се разправят с опозицията.

Очаквайте подробности в Plovdiv24.bg за скандалните харчове на Куклен и каква финансова бомба залагат ДПС и ДОСТ на следващите управляващи в малката община.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).