Разбилият БМВ-то на наше "златно момиче" се оказа и с други грехове!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:56 / 13.02.2019
6401
Мъж, извършил вандалски прояви на улица в Пазарджик, е установен и като извършител на две домови кражби. Автопатрули при РУ-Пазарджик заловиха в понеделник вечерта 41-годишния С.Л. от областния град. С помощта на камък мъжът счупил стъкло на предната врата на паркиран лек автомобил БМВ и предното панорамно стъкло на друго возило  - "Крайслер“. Вандалът е задържан в ареста на полицейското управление , а с него са работили служители на сектор "Криминална полиция“.

Така оперативните работници установили, че  С.Л. е автор и на две домови кражби в Пазарджик. В края на юни миналата година той задигнал от жилище смартфон "Самсунг“ ползван от 16-годишен тийнейджър. През ноември пък проникнал в къщата на 28-годишния С.Г. От там откраднал раница с намиращите се в нея лаптоп и слънчеви очила. Действията по разследване на всички документирани случаи продължава под наблюдението на прокуратурата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).