Още един апетитен хотел в Пловдивско отива за продан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:50 / 19.02.2024
16417
Още един хотел много близо до Пловдив е обявен за търг с явно наддаване, видя Plovdiv24.bg в регистъра на Камарата на частните съдебни изпълнители. Става въпрос за хотел “Вили", който се намира в село Червен, Асеновградско, на ул. “Александър Стамболийски" 14. 

Площта на имота е  площ 757 кв.м., а цената, за която се продава е малко над 1 млн.лева, а именно - 1 038 400 лв. Както вече няколко пъти ви информираме в продажба близо до Пловдив са: хотел Беркут, спа хотел в гр. Баня, туристическа база "Клисура".

Хотелът в село Червен е на три етажа с мансарда и разполага с: ресторант, кухня, покрита тераса, сауна, фитнес зала, зала за хранене, тераса, покрита с дървена конструкция с камина, апартамент с готварна, няколко стаи със самостоятелни бани с тоалетни, гараж с топла връзка за 6бр. коли. Дворното място е оградено с монолитна ограда, с настилка от камък, външен басейн с джакузи, механа със зала за хранене и кухня с пещ, скара и чеверме.

Семейният хотел е собственост на Емил и Величка Бакларови, като от 1 февруари 2024 година има вписана възбрана. Задатъкът е 10 % от първоначално исканата сума за търга. На 22 март, ако има нов собственик, то той ще бъде обявен от частния съдебен изпълнител.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Земетресение е регистрирано близо до Пловдив
Нов инцидент с млад мъж зад волана в Пловдивско!
Цвета Караянчева присъства на честването на 156 години от рождени...
Цвета Караянчева на Фестивала на ягодата в Кричим: Само ГЕРБ може...
Големи изкушения в богато пловдивско село
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).