Започва работата по ул. "Лерин" в "Западен"

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
13:34 / 16.04.2015
2858
Следващата седмица в сряда ще бъде даден стартът на реконструкцията на ул. "Лерин" в район "Западен". С това се похвали райкметът Димитър Колев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той припомни, че на миналата сесия на ОбС бяха гласувани за район "Западен" 155 хиляди лева за целта, избран е изпълнител и започва реконструкцията.

В строителната програма на района за тази година влиза и реконструкцията на ул. "Просвета". Обществена поръчка за нея бе обявена преди Великден. При избора на изпълнител ще се осигурява и финансирането за улицата, а районната администрация има уверението на Голяма община за намирането на парите.

"Продължаваме да изграждаме паркинги в района като за тази година сме си поставили за цел минимум 100 паркоместа да направим. Към моментасме направили 50", коментира Колев. 

Той припомни, че тези дни приключи облагородяването на парк "Ружа", предстои облагородяване на парка между улиците "Копривщица" и "Копривките", т. нар. градина "Еталонна". Продължава и кърпенето на дупки в района.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).