Задава се голям концерт и голямо признание за Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 09.09.2021
4455
Българското рок явление през последните две години Intelligent Music Project ще закрие лятното издание на своя "The Creation Tour 2021" там, където го стартира – в любимия Пловдив.

На 25 септември супергрупата на д-р Милен Врабевски, начело със своя титулярен фронтмен Рони Ромеро, ще забие в Античния театър в града под тепетата с още по-силен и качествен звук. Началото е в 19.30 часа. 

"Решението да закрием първата част от турнето си в Пловдив съвсем не е случайно – в този град имаме изключително вярна публика и искаме да й подарим още едно незабравимо преживяване. Вярваме, че  страхотната атмосфера на Античния театър ще направи  шоуто още по-специално!“, сподели създателят, продуцент и автор на музиката и текстовете на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Организаторите са приготвили и още една изненада за феновете в Пловдив – на сцената заедно с Intelligent Music Project и Рони Ромеро ще се завърне и вокалистът на Назарет – Карлс Сентанс, който беше част от звездния състав на групата и по време на първата част на “The Creation Tour 2021" в края на май. 

"Заедно с Intelligent Music Project се сработихме страхотно, обожавам начина, по който звучат песните и се чувствам страхотно на една сцена  с групата. Преди 3-4 години свирихме с Назарет в Античния театър. Спомням си го много добре – страхотно място! На 25 септември очаквайте едно много добро рок шоу и не се страхувайте – екипът се е погрижил за безопасността на всички и всички противоепидемични мерки ще бъдат строго спазени!“, разказа Карл Сентанс няколко седмици преди последното шоу на групата за сезона в най-стария град в Европа.

Intelligent Music Project в състав Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Лина Никол, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Самуел Ефтимов, Рони Ромеро и Карл Сентанс подготвят и специален момент за публиката по време на шоуто – песен в памет на първия вокалист на супергрупата на д-р Врабевски – Джон Лоутън.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).