Юбилеен знак е "паметката" на 50-ия фестивал на камерната музика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 08.06.2014
1278
Юбилеен знак е "паметката" на Юбилейния фестивал на камерната музика - първия в Европа, единствен по рода си и най-дълголетен у нас. Той ще се проведе за 50-и път в Пловдив от 10 до 22 юни. Организаторите ще удостоят всички артисти, партньори и спомоществователи, вписали имената си в Юбилейното издание на Международния фестивал на камерната музика. Юбилейният знак - плакет с логото на знаменателното събитие, е изработен от художника Ганчо Ганев.

Експертният съвет на Фестивала ще връчи юбилейно и други свои, традиционно присъждани досега, награди.
Наградата за журналистика, ще е своеобразна благодарност на организаторите към медия или отделен автор, с най-значим принос от 10 до 22 юни за популяризация на форума, превърнал се в музикална емблема на Пловдив и в подкрепа на неговата кандидатура за Европейска столица на културата 2019.

Най-ревностният ценител на камерното музициране в празничните 12 дни също ще бъде оценен. Призьорът сред публиката, който не бива да е пропуснал нито един от 15-те концерта от юбилейния афиш, ще получи покана пропуск за цялата програма на Фестивала през 2015-а. За да се случи това, феновете следва отрано да се снабдят с места за всичките 15 концерта на общо 4-те сцени на 50-ия МФКМ.

Билети от 5 (за ученици, студенти и пенсионери), 8 и 10 лева се продават освен на касата на Главната и пред съответните зали в деня на концертите. Входът е свободен за изявата на младите изпълнители, лауреати на национални и международни конкурси (Аулата на НУМТИ "Добрин Петков", 22 юни, 11.30).

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).