Въоръжени и преоблечени като спецчасти бандити обраха офиса на "Спиди"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:16 / 15.10.2013
6558
Обир на офис на пловдивската фирма "Спиди" в София е станал за 5 минути. Започнал е около 20.30 и в 20.35 бандитите вече се оттеглили.

Обирджиите, за които стана ясно, че са носили дрехи с надпис ГДБОП, прескочили оградата на офиса и влезли в помещението на логистиката. Задигнали четири касети с пари.

От охраната и полицията се чудят с какво са успели да стигнат до офиса. На мястото на обира е заместник-директорът на СДВР Христо Терзийски.

Въоръжените бандити, които обраха централният офис на куриерската фирма "Спиди" са ударили 38-годишната служителка с бухалка в главата. Жената е настанена в Окръжна болница. Петимата мъже, облечени в тениски с надпис "ГДБОП", са прескочили оградата, а после са влезли в офиса през прозореца.

В помещението на логистиката имало само една служителка. За да я приведат в безпомощно състояние бандитите я халосали по главата. Щом паднала жената, въоръжените с "Калашников" мъже, преровили четирите каси, които били в офиса. Задигнали всичко, което има в тях и хукнали да бягат отново пред прозореца. В бързината обаче изпуснали няколко пачки, които са открити от пристигналите по-късно полицаи. Банкнотите в момента се броят и се описват.

Източник: БНТ


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Откриват най-новата улица в Пловдив
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).