Вижте за какво стигнаха парите от гаражите в "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:42 / 08.07.2013
3056
Кметът на район "Западен" Десислава Желязкова се отчете за свършеното в района със средствата от гаражите.

С наличните 160 000 лева с ДДС само в ремонта на минирайона на улиците "Русе" и "Димитър Страшимиров" са вложени 80 000 лева. Това е един от най-важните обекти в района, тъй като там се намират два социални обекта - ЦДГ "Рая" и районната дирекция на Социално подпомагане, уточни Желязкова. Освен преасфалтирането и подновяването на тротоарите, за удобство на гражданите на двете улици са обособени паркоместа.

Останалите 80 000 лева са вложени в крайно наложителни ремонти на улици и тротоари в целия район "Западен".

С нов тротоар и изравняване на участък, където се събираше много вода, е и ул. "Звезда".

Изкърпени са дупките на бул. "Свобода" и ул. "Копривщица". Извършен е ремонт на паважа с изкърпване на една много голяма дупка и на ул. "Хаджи Димитър". Без дупки са вече улиците "Явор", "Равнища", "Чернишевски", "Силистра", "Солунска".

350 кв.м. дупки са изкърпени по улиците на кв. "Прослав", повечето от които по сигнал на граждани. Това са ул. "Буревестник", "Албена", "Христо Ясенов", "Татковина", "Борис Петров", "Елин Пелин", "Елена", "Вегетарианска", "Битоля".

До края на сезона се предвижда да се подновят 1500 кв.м. тротоарни настилки на ул. "Бъдеще", "Елена", "Морава", "Ружица", "Западна". Там където се извършват ремонтни дейности или е крайно наложително са скосяват тротоарите. Ще бъде преасфалтиран участък на ул. "Люботрън", където с години не са стъпвали строителни работници.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче
Пуснаха движението по ремонтираната част на "Рогошко шосе"
Малка община, граничеща с Пловдив, настигна София по строителство...
В Пловдив не се научихме да минаваме през кръгови кръстовища
Ето я листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).