Вежди в Пловдив: Колелото трябва да се обърне, посоката е грешна!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:18 / 23.09.2014
4154
В Деня на Независимостта министърът на културата в правителството на ПП ГЕРБ Вежди Рашидов, който е трети в листата за народни представители на партията в 16-ти МИР, бе в Пловдив за поредица от срещи с граждани.

Много пловдивчани, които бяха избрали разходката край Гребната база за почивния си ден, се спираха да поговорят с Вежди Рашидов за предстоящите избори и за надеждите, които възлагат на партия ГЕРБ. 
 
"В момента сме свидетели на финансова дестабилизация и тотална криза в икономиката на държавата. Това показва, че нещо трябва да се обърне. Колелото трябва да се обърне, защото посоката, в която се е търкаляло, не е точната посока", заяви Рашидов. 

Той сподели разочарованието на гражданите от факта, че правителството на БСП, ДПС и Атака не е направило нищо за ремонта на Пловдивския драматичен театър след пожара.

"Колко човека разбраха за пожара на покрива на "Сълза и смях"?, попита риторично министърът на културата в кабинета на ПП ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов и продължи: 

"Само за 12 дни го поправихме. Не може година и половина духовната фабрика на Пловдив да не работи. Хората, включително и аз, откликнаха и организираха кампании за набиране на средства. Но това е работа на държавата. Ако имам възможността отново да бъда министър на културата, само за 3-4 месеца ще ремонтираме сцената", каза още Вежди Рашидов

Той припомни колко храмове, културни институции и училища са обновени по време на управлението на ПП ГЕРБ, включително и Национално училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков" в Пловдив. 

На срещите присъстваха и други кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ от 16-ти МИР - Пловдив-град, сред които Стефан Дедев, Атанас Ташков, Димитър Лазаров, Никола Маневски, Александър Радев, Пенчо Малинов, Гошо Къчков, Галена Боснова, Любка Генчева, Спас Шуманов, Ели Дачева и др.

Виж коментарите (0)

Още по темата (486):
20.07.2017 Във Варна глобиха мъж с 1000 лв., гласувал два пъти на парламентарните
избори
31.03.2016 Глобиха студент с 1 000 лв., гласувал два пъти на изборите
28.04.2015 Сметната палата и НАП започват проверки на "България без цензура" и "Атака"
27.04.2015 Фрапиращи несъответствия с партийните пари на Атака и ББЦ
28.01.2015 Любен Дилов-син и Росен Петров ще съдят Николай Бареков
26.01.2015 Словесни престрелки между БДЦ и ББЦ в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).