Вечер на кърменето в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
09:56 / 01.08.2012
4012
Заповядайте на Вечерта на кърменето днес, 1 август, от 18:30 часа, на 3-ия етаж в мол "Галерия Пловдив", до ледената пързалка.

БГ талантът Богдана Петрова ще пее, а майки групово ще кърмят. Нищо чудно изумителният глас на даровитата пловдивчанка да подобри майчиното мляко и сучещите бебета да получат най-вкусната "вечеря". С тази акция в Пловдив дават старт на юбилейната - 20-та по ред Световна седмица на кърменето, която започва на 1 август в над 120 страни.

"Престрашилите се" да кърмят на обществено място майки ще бъдат приветствани от д-р Георги Кръстев, управител на ДКЦ-1, основния инициатор на събитието Антоанета Борисова - председател на Центъра за бременни жени и създател на безплатното Общинско училище за бъдещи родители, Любов Василева - управител на книжарница "Форум" в мол "Галерия Пловдив" - "домакин" на безплатното училище, представители на Националната асоциация "Подкрепа за кърмене", на РЗИ - Пловдив.

Пловдивската инициатива е посветена на паметта на проф. д-р Христо Михов, най-големия радетел на кърменето, българския доктор Спок.


Виж коментарите (25)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първи кадри от мястото на инцидента между мотор и камион в Пловди...
Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е пр...
Сигнал: Голяма нередност на матурата по английски
Камион блъсна моторист в Пловдив
30 години затвор за голяма измама в Пловдив
Предложиха към фишовете за скорост да има писмо, написано от родн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).