Васил Петров се включва в Седмицата на благотворителността

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:01 / 23.09.2014
1658
Утре,24 септември, от 19:30 часа на сцената на Античния театър в Пловдив ще започне Благотворителния бал в подкрепа на Седмицата на благотворителността 2014. За първи път в Пловдив се провежда такова парти - върху подиума на древния театър. "Българският Франк Синатра" - джаз и поп певецът Васил Петров ще вземе специално участие в коктейла.

Водещ ще е Стелиан Димитров, за всички гости са подготвени бодиарт и много други изненади.

Средствата от закупените билети и куверти ще бъдат дарени за каузата на Седмицата - реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница "Знаме на мира", изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.

"Миналата година инициативата набра около 18 хил. лв. за няколко каузи, а целта тази година е средствата да достигнат 30 хил. лв.", разказва кметът на район "Централен" Георги Титюков.

При дъждовно време Благотворителният бал ще се състои в Търговски център "Екселсиор". Цената на куверта е 50 лева /важи за двама/. Кувертите могат да бъдат закупени от Свилена Русева - тел. 0895 616 622.

Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).