В "Западен" ще се състои вторият етап от проекта "Аз съм българче"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:15 / 28.02.2013
1296
Днес от 10,00 часа в залата на районната администрация на район "Западен" в Пловдив ще се състои вторият етап от проекта "Аз съм българче". Той се провежда под патронажа на кмета на район "Западен" Десислава Желязкова. Програмата предвижда концерт с конкурсен характер, в който ще участват представителни състави на всички детски градини от района. 

Те ще бъдат класирани от жури в състав: Жан Пехливанов - музикант и ръководител на състав "Интро", Рослана Моравенова - преподавател по хореография в АМТИИ Пловдив, Емил Пехливанов - джаз музикант, Донка Щилянова - началник отдел "Образование" Община Пловдив, Озден Мурадова - гл.експерт отдел "Образование", Веселина Балджиева - началник отдел ОСЗСДГР район "Западен". 

Класирането ще се извършва на база най-оригинална идея, хореография и творчество на педагогическия екип, сценично поведение и костюми на участниците. Основно изискване е изпълненията да са изключително с българска музика, българки текст, българска песен. Най-добре представители се ще участват в големия концерт на 12.05.2013 г., в който се очаква да участват над 300 деца. 

Проектът "Аз съм Българче" е свързан 150-годишнината от първото честване на Светите братя Кирил и Методий в Пловдив. Той е разработен за деца на възраст от 3 до 7 години, посещаващи детска градина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).