В Пловдив ще се проведе първият по рода си уличен уиски фестивал със свободен достъп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:09 / 12.12.2019
5494
В най-хубавите зимни дни точно преди Коледа в квартал "Капана" в центъра на град Пловдив ще се проведе първият по рода си уличен уиски фестивал със свободен достъп - Street WHISKY Festival Kapana - Christmas edition 2019.

Събитието се организира по идея на уиски експерта, дипломиран в Единбургската Уиски Академия, Гаро Узунян, кооперирането на "Библиотека за идеи и събития" и пивоварна "Hills“, със сътрудничеството на Whisky Bar "СандъкЪ“ и "Whisky Library“, подкрепата на Община Пловдив и официалното медийно партньорство на Plovdiv24.bg.

Съвместната колаборация на организаторите ще пренесе уиски магията от цял свят в сърцето на града. В комфортно изградени отопляеми шатри посетителите ще имат възможност да се насладят на уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; различни видове майсторска бира; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за съчетаване; специално приготвена прясна храна и много други наслади и интересни преживявания. В събитието са поканени и ще вземат участие най-големите фирми-вносители в бранша на спиртните напитки в България, чиито щандове ще блестят не само с разнообразие за посетителите, но също и с професионално подготвени консултанти, които ще съдействат и насочват желаещите да опитат или да закупят по тяхно желание.

Към всичко това се добавя още: възможността за закупуване на първата българска книга на уиски тематика с посвещение лично от автора; приятна музика на живо и много хубави емоции, които със сигурност ще бъдат запомнени. Също със свободен достъп на ул. "Абаджийска“ 8-10 в непосредствена близост до мястото на събитието ще може да се види първата ледена атракция в "Капана".

Под новата инсталация с чадъри, оформяща националния флаг, ще бъде издигнат внушителен леден трон, поръчан специално от Whisky Bar "СандъкЪ“ за зимните празници и посетителите на улицата. Street WHISKY Festival Kapana - Christmas edition 2019 ще се проведе на ул. "Константин Стоилов“ 28 в дните:

* 20.12. /Петък/- от 18:00 ч. до 22:00 ч.

* 21.12. /Събота/- от 14:00 ч. до 22:00 ч.

* 22.12. /Неделя/- от 14:00 ч. до 22:00 ч.

И нека тази Коледа бъде празник за вкусовете и преживяванията!

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).