В Пловдив представят основни тенденции при възнагражденията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 20.03.2015
1586
Семинар на тема "Възнаграждения и придобивки - регионална специфика" ще се проведе в Пловдив днес, 20 март. Събитието се организира от Българска асоциация за управление на хора, по инициатива на нейни активни членове - Марш България и Грейн България, представител на Мърсър в частта "Проучване за нивата на възнаграждение" за България.

Програмата на събитието ще представи основни тенденции при възнагражденията в България и Европа, ще бъде направено сравнение на регионалните специфики на регион Пловдив спрямо София и други градове по отношение на възнаграждения и придобивки. 

Данните, които ще бъдат представени, са резултат от Проучване за нивата на възнаграждение в България за 2014 година (TRS - Total Remuneration Survey Bulgaria 2014). По време на семинара ще бъдат дискутирани и основните видове придобивки, предоставяни от компаниите в България, като акцент ще бъде поставен върху спецификите в Пловдивския регион.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация, която можете да направите. Пълна информация за събитието и регистрацията за участие можете да видите ТУК

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Арестуваха 19-годишен Шумахер в Пловдив, преди да убие невинни хо...
Реновираха зона в центъра на Пловдив
Рали състезател: От паркинг на магистрала вижте как преминава кол...
Майка от Пловдив роди вкъщи четири седмици преди термина
Председателят на 17 РИК Пловдив-област: Не може да се гласува с м...
Бум на туристи в Пловдив, ново приложение рекламира културния жив...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).