Услуга: "Чистота" събира по домовете боклуци от пролетното чистене

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:27 / 05.04.2012
2158
Тъй като покрай пролетното почистване преди Великден в домакинствата се насъбира повече от обичайния боклук, изхвърлят се ненужни вещи или пък се извършват строителни ремонти, от ОП "Чистота" припомниха, че освен основните си ангажименти по почистването на Пловдив, извършват и услуги на граждани и фирми.

Макар да получаваме все повече заявки на дежурния телефон, мнозина все още не знаят как да се освободят от насъбраните в повече отпадъци и ги изхвърлят на нерегламентирани места, като замърсяват града, отбеляза директорът на предприятието Иван Стоянов.

Само срещу 24 лв. с ДДС например камион на фирмата прибира 10-ина чувала смет. Под 100 лв. пък излиза поставянето на контейнер тип "Лодка" и извозването след 5 дни до сметището. При всяка следваща заявка от един и същи клиент цената за услугата е още по-ниска.

При много атрактивни условия разчистваме и строителни площадки, като освен извозване на отпадъци, предлагаме ръчно и машинно метене и миене, изброи още от списъка с услуги Стоянов.

Дежурният телефон на ОП "Чистота" 032/ 67-58-17 приема и сигнали на граждани от 8:30 до 17 ч., включително в почивните дни, припомни още директорът. Реагираме почти мигновено, увери той. Вчера примерно десет минути след подаден от пловдивчанин сигнал наши служители вече чистеха огромно количество разлято олио след автопроизшествие на кръстовището до църквата "Св. Петка", разказа Стоянов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).