Ученички от ПГХТТ заеха мястото на кмета на "Западен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:22 / 25.03.2015
2837
Бивши и настоящи ученици от
ПГХТТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Район "Западен" се включи в инициативата "Мениджър за един ден". Ученичките Лилия Първанова и Видка Найденова заеха днес поста на кмета Димитър Колев и се запознаха с работата на администрацията.

Двете момичета са в 11-ти "Г" клас на Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив, специалност "Технологичен и микробиологичен контрол в хранително-вкусови производства". 

В рамките на днешния ден те се запознаха отблизо с работата на всички отдели в администрацията, като получиха ценни съвети в мениджмънта лично от кмета на района Димитър Колев

"Изключително важно за един успешен мениджър е той да спазва строга финансова дисциплина и да внимава как управлява средствата", посъветва той ученичките, като същевременно ги запозна с всички по-важни дейности, с които един районен кмет се занимава.

Лили и Вики от своя страна останаха доволни от прекия си контакт с администрацията и научиха важни неща за управлението. Район "Западен" е единственият в Пловдив, който тази година участва в начинанието. 

Инициативата "Мениджър за един ден" се провежда за 14-та поредна година в страната и за 10-та в Пловдив, където домакин е кметът Иван Тотев. Организатор е Джуниър Ачийвмънт България. 

Общо 19 институции и фирми участват тази година в инициативата, в която се включиха 53-ма ученици от 5 училища в града. "Мениджър за един ден" се провежда под патронажа на президента Росен Плевнелиев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).