Убил момиченце в Пловдив: Искам по-малка присъда!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:47 / 07.03.2019
10166
45-годишният Васил Рангелов, който преди 4 години блъсна смъртоносно момиченце на година половина, днес поиска по-лека присъда. Към момента той е осъден на 7 години лишаване от свобода от Окръжния съд, мъжът обаче поиска от апелативните магистрати по-леко наказание, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Интересното обаче бе, че Рангелов се яви в съда без адвокат, защото се отказал от досегашния си защитник. Но не е наел нов такъв. Това наложи делото да бъде отложено - за април. 

Припомняме, че Васил от ромската "Шекер махала" обжалва присъда от 7 години лишаване от свобода. Окръжният съд го е признал за виновен за това, че  на 31.01.2015 г. в Пловдив, на ул. "Кипарис" при управлението на моторно превозно средство – лек автомобил марка "БМВ-730-Д", е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на момиченце на възраст година и половина,  като деецът е управлявал без да има необходимата правоспособност.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).