Трима са били задържани при полицейска операция в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:09 / 06.03.2015
2688
Трима са били задържани при полицейска операция срещу разпространението на наркотици, проведена през последното денонощие в Пловдив. В сряда като заподозрени в незаконната дейност в ареста на Трето РУ попаднали двама младежи от града - 22-годишната К.И. и А.И. /21 г./. 

Около 17 часа служителите спрели за проверка лек автомобил "Хюндай", с който К.И. се придвижвала. При последвали личен обиск и претърсвания в колата и жилището на девойката на ул. "Милеви скали" били иззети 5 дози марихуана с общо тегло 4,019 грама.

Междувременно в рамките на подобни процесуални и следствени действия от А.И. и апартамента му на бул. "Дунав" били конфискувани 14 топчета със суха листна маса, 5 бучки от бяло прахообразно вещество и електронна везна. 

След изготвена експертна справка е изяснено, че наркотиците са 13,358 грама марихуана и 3,697 грама амфетамин. 

Ден по-късно, около 11.30 часа, в хода на активни действия за пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества, криминалисти от Шесто районно управление предприели проверка в частен дом на ул. "Калина". 

В къщата, обитавана от В.А. /30 г./, били открити 14 пакетчета хероин с общо тегло 0,312 грама. Мъжът, който е известен на органите на реда и осъждан, е задържан за 24 часа. Срещу тримата извършители са започнати полицейски производства, уведомена е Районна прокуратура - Пловдив.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).