Този е мъжът, който се напи, а питбулът му обезобрази лицето на пловдивчанин

Автор: Георги Кирилов
Коментари (3)
11:06 / 21.06.2021
16264
Милан Станчев, чийто питбул обезобрази лицето на пловдивчанин, се изправи днес пред районния съд, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Станчев е обвинен в това, че във видимо нетрезво състояние е оставил кучето си да се разхожда сред хората свободно, без поставени намордник, каишка и повод.

В резултат на това, без никаква провокация, питбулът е причинил средна телесна повреда на Васил Гилев. Инцидентът е станал на 20 септември 2020 година, а пострадалият е бил приет с обезобразено лице в Клиника по лицево-челюстна хирургия при УМБАЛ "Свети Георги“. Там са му били извършени хирургически намеси с цел възстановяване на причинената масивна многолъчева разкъсно контузна рана на лицето, в областта на устните и устната кухина и на върха на носа.

Днес в съдебната зала обаче не се яви пострадалият Васил Гилев. Съпругата му отказала да получи неговата призовка и обяснила, че мъжът й е с инсулт и с епилептични припадъци, стана ясно по време на заседанието.

"Виждам го всеки ден, той ми е комшия. Даже вчера също го видях пред входа му. Всеки ден ходи на разходка до апартамента на дъщеря му. Искате ли да му се обадя и да го питаме защо не е дошъл", заяви пред съдията по делото подсъдимият Милан Станчев.

Заради наличието на процесуална пречка ход на делото логично не бе даден. Съдията обаче постанови следващата призовка да бъде връчена на пострадалия чрез съответното РПУ на МВР. Следващото заседание бе насрочено за 8 септември от 9,30 часа.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).