Тотев: Решението на МС не ни изненада

Автор: Мария Морунова
Коментари (12)
17:33 / 05.02.2014
5220
Решението на Министерски съвет не е изненада. Така кметът на община Пловдив Иван Тотев коментира решението да не се отпуснат пари от фонда за "Растеж и развитие на регионите" за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Голяма част от проектите, с които кандидатствахме, са предвидени в общинския бюджет. Просто можеше чрез фонда се помогне на бюджета на Пловдив", коментира Тотев, а като пример посочи проекта за изграждане на нова зоологическа градина и ЦДГ "Мир".

"Това е политика на правителството. За нас не е нещо неочаквано, но е неприятно. И все пак ние сме голям град и ще се справим. Ще преживеем и това правителство и ще вървим напред", завърши градоначалникът.

Той допълни, че реконструкцията на моста на бул. "Васил Априлов" тече в момента и за реконструкция на целия булевард ще се мисли през 2015 г.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сблъсъкът в Пловдив: В таксито са били шофьорката и клиент
Тежкият нощен сблъсък в Пловдив: Говорят свидетели!
Тежък инцидент в Пловдив! Линейка, пожарна, полиция и множество х...
Нов инцидент с обърната кола в Пловдив!
В неделя затварят Бетонния мост!
Повече въпроси вместо отговори с наближаването на Деня Х


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).