Той е новият областен председател на ДСБ Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:42 / 14.04.2022
2441
Владимир Славенски - общински съветник и зам.-председател на Общинския съвет в Пловдив, е новият областен председател на ДСБ Пловдив. Той бе избран от Областното отчетно-изборно събрание на партията, което се проведе на 13 април 2022 г. вечерта. 

“Откакто се занимавам с политика, разбрах нещо важно - политика се прави с хора. Каквито и идеи да имаш, ако нямаш около себе си хора, с които да работиш, няма да стигнеш далеч. Човекът е в центъра на политиката", заяви Славенски. “Основен фокус в следващите 18 месеца са местните избори, в тази посока ще е центрирана работата на новото ръководство", добави новият председател. 

Партийния пост Славенски поема от Йордан Иванов. Областният управител на област Пловдив бе избран за заместник-председател на ДСБ на Националното събрание през февруари. Уставът на политическата формация не позволява дублиране на хора на ръководни партийни длъжности. Славенски стана общински съветник в Пловдив от листата на "Демократична България" и бе избран за зам.-председател на Общинския съвет, след като Иванов бе назначен начело на Областната администрация.  

Владимир Славенски е политолог, преподава по специалността в ПУ "Паисий Хилендарски", чийто възпитаник е. Има и магистърска степен по бизнес администрация. Роден е през 1993 г. в град Пловдив и се занимава активно с политика от 6 години. Първата и единствена партия, в която членува, е ДСБ. В Общинския съвет на Пловдив, освен зам.-председател, Славенски е и член на Комисията по бюджет и финанси.  

Новият председател на ДСБ-Пловдив е семеен, със съпругата му са горди родители на дъщеря

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).