Терапевтична зона за емоционална подкрепа в Клиниката по детска хирургия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:25 / 21.03.2014
2816
Терапевтична зона за емоционална подкрепа в Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив ще бъде официално открита. Проектът е на Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ и бе подкрепен финансово в Седмицата на благотворителността, която Община Пловдив организира през есента на 2013-а година. 

Каузата на Детска хирургия събра общо 1567, 89 лева, с които ще се закупят материали и консумативи за игри и забавления за малките пациенти. Обучени доброволци на НАРД ще помагат на децата да прекарват по-приятно и леко престоя си в болничното заведение. Същинската работа с малките пациенти ще започне в края на март, а продължителността на проекта се очаква да бъде 12 месеца. 

Официалното откриване ще бъде денс от 11 часа в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" ("Пещерско шосе" 66), 10-и етаж. На събитието ще присъстват изпълнителният директор на УМБАЛ "Св. Георги" проф.д-р Карен Джамбазов, началникът на Клиниката по детска хирургия доц. д-р Пенка Стефанова, представители на община Пловдив, председателят на НАРД Ренета Венева, както и част от доброволците, които ще се включат в инициативата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
20% отстъпка за рождения ден на строителен хипермаркет "Алати"
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Новаторство в трудовото законодателство: Шеф на болница уволнява ...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).