Тазвечершният концерт на Крищина Бранко се премества на закрито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:41 / 17.09.2014
1407
"Дъждовният град носи меланхоличната красота на португалските песни и емоцията на фадото", сподели португалската певица Крищина Бранко преди концерта си довечера в Пловдив.

Поради нестабилното време и вероятността от валежи тазвечершният концерт на Крищина Бранко се премества на закрито в Концертна зала (Операта, пл. Централен №1). 

Крищина Бранко и нейните музиканти пристигнаха в Пловдив вчера вечерта, вечеряха в "Петното" и се запознаха с видните пловдивски артисти Александър Секулов и Атанас Хранов. Тази сутрин Крищина Бранко даде интервю в пряко включване от главната улица в Пловдив за "Денят започва" по БНТ и сподели, че усеща "меланхоличната красота на португалските песни и емоцията на фадото в дъждовните пловдивски улици". 

След това певицата се разходи до Хиподрума и разгледа мозайките в Малката базилика. Тя очаква с нетърпение срещата си с пловдивската публика.

В Пловдив тя ще изпее песни от своя идеален списък - Idealist -както се нарича последния й албум.

Концертът на Крищина Бранко ще бъде на 17 септември в Концертна зала (Операта, пл. Централен №1) от 20:30 ч.

Билети за концерта може да намерите в магазин "Мюзик център" - ул. Отец Паисий 5, на касата пред Общината в Пловдив и в мрежата на "Тикетплюс". Билети ще се предлагат и на врата преди събитието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).