Световна музикална сензация след шоуто си в Пловдив: Всичко бе перфектно!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 27.09.2021
2655
Истински фурор, силни аплодисменти и хиляди усмивки по лицата на всички заклети фенове на рока - това предизвикаха музикантите, част от проекта на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project. За последния концерт от турнето Creation на сцената на Античния театър в Пловдив се качиха Боби Косатката, Славин Славчев, Лина Никол, които партнираха на Карл Сентанс и Рони Ромеро.

А ето какво сподели чилиецът минути след концерта.

- Здравей, Рони, много се радвам да те видя отново в България, този път в Пловдив. Дойде специално за всички твои почитатели от Букурещ. Какви са емоциите ти след концерта?

- Беше прекрасно, невероятно е да си част от "Интелиджънт мюзик проджект"! Да свирим пред българска публика винаги е много специално, а този път още повече, защото беше последното шоу от турнето. Закриваме обиколката Creation, каквото е и името на албума. Страхотно е, че направихме първия концерт в Пловдив и сега завършваме отново тук в Античния театър. Прекрасна публика, прекрасни изпълнения, всичко беше перфектно!

- Тази вечер представихте новия си албум "Съзидание“. Какво е неговото послание?

- Посветен е на ситуацията, в която живеем днес. Това което искаме да кажем на хората, е, че трябва да намерим начин да създадем себе си отново, да се възродим, след целия този хаос с коронавируса, много хора пострадаха икономически, загубиха работата си. Беше ужасно за всички. Точно затова искаме да вдъхнем надежда на хората. Приканваме ги да повярват в себе си и да се обединят, заедно да намерят решение и да преодолеят това.

Предстои работа по седмия поред албум на супергрупата, в който съавтор ще бъде самият Рони Ромеро, съобщава Нова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).