Събират директорите на пловдивски училища на информационна среща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 20.01.2015
1667
Областен информационен център - Пловдив (ОИЦ) и стартиралият наскоро нов Младежки информационно - консултантски център - Пловдив (МИКЦ) събират директорите и ръководните екипи от средните училища и професионалните гимназии в града на информационна среща. 

Информационното събитие ще се проведе днес от 11 часа в заседателната зала на ОИЦ - Пловдив, на пл. "Централен" №1 (12 етаж). 

По време на форума ще бъдат представени перспективите пред младите хора от Пловдив и региона, работещи в сферата на средното образование през новия програмен период 2014 - 2020 година и възможности за проекти с европейско финансиране. 

Участниците ще се запознаят и с дейността на стартиралия в Пловдив Младежки информационно - консултантски център, финансиран от Национална програма на младежта към Министерство на младежта и спорта и домакинстван от Национален алианс за работа с доброволци, в партньорство с община Пловдив. 

След информационната среща експерти от ОИЦ - Пловдив ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани да работят по проекти по оперативните програми. 

С това информационно събитие Областен информационен център - Пловдив продължава активната си работа по информационна кампания на територията на 18-те общини в Пловдивска област. 

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив, № BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в Пловдив".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).