Строителната камара връчи награда на арх. Илко Николов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 28.10.2013
2147
Председателят на общински съвет Пловдив арх. Илко Николов е тазгодишният победител в категорията "Партньор на годината", част от наградите на "Строителна Камара", които се връчват ежегодно на Димитровден, традиционният ден на строителя, който пловдивските майстори на мистрията и отвеса отбелязаха и тази година. Арх. Николов се пребори за наградата, която е персонална за представител на институция с лична ангажираност към строителната дейност, с Кирил Тюлев - Център за професионално обучение към Търговско-промишлена камара и Янко Янев.

Ако има архитекти и тази година пред нас, значи градът ни ще има бъдеще, с тези думи Пламен Иванов, доскорошен председател на Камарата на строителите - дружество Пловдив, връчи наградата "Партньор на годината" на председателя на Общинския съвет арх. Илко Николов. Призът му беше присъден за инициирането на събития, които в следващият програмен период ще дадат достатъчно работа за строителите под тепетата. Особено внимание бе обърнато на активната роля на арх. Николов по отношение разработването на Интегрирания градски план за възстановяване и развитие.

"Наградата "Партньор на годината" на строителната камара е традиционна и много престижна. Затова я приемам като голямо признание за моята скромна дейност. Винаги съм твърдял, че силата ми не е толкова в политическите борби, колкото в експертния потенциал, които имам и мога да прилагам. С Пламен Иванов, доскорошния председател на камарата се познаваме отдавна и голяма част от реализираните мероприятия, под една или друга форма, сме ги правили съвместно - дали със Съюза на архитектите или в последните години, като председател на Общинския съвет. Така, че със, или без наградата, съвместната ни работа е една успешна и установена традиция, но пък е хубаво, когато тази традиция бъде отбелязана по този начин", заяви от своя страна арх. Николов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).