Строителна техника ползва детско игрище за обръщало

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:20 / 09.08.2021
1741
Пиша ви, за да ви запозная със случая на асфалтираното игрище пред блок 1115 в "Южен". Така читател на Plovdiv24.bg започва сигнала си, изпратен до нашата медия:

"Същия сигнал съм подавал към "гражданите" и съответно препратен към район "Южен", но все още без видим резултат. Същото игрище съм почиствал сам преди време, но скоро не, защото е доста работа за един човек.

Строителната техника на съседния строеж ползва детското игрище за обръщало и паркиране на автомобилите им, също и живущи започнаха да паркират на игрището след 17,00 часа.

Отговорът от район "Южен" е, че някой си Здравко се е заел с този сигнал... заема се вече втора година. Дали някой частен инвеститор има интерес да построи сграда на това място, или наистина от "Южен" не реагират адекватно, все още е неизвестно... точно за това ви пиша.

Нека запознаем живущите в района, че това наистина е игрище, а не поредната бъдеща строителна площадка. Благодаря ви предварително".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).