Страховит инцидент с мъж на тротинетка в Пловдив по тъмно!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (7)
10:08 / 11.01.2022
10148
За страховит инцидент от тази сутрин съобщи потребител на социалната мрежа Фейсбук. Ето и разказа му с незначителна редакторска намеса от Plovdiv24.bg:

"Тази сутрин в 6 .00 ч. на бул. "Васил Априлов". Пътувам за работа и виждам паднал мъж на тротоара с тротинетката си в една огромна дупка, пропаднала на тротоара. Не знам колко време е стоял и не може да излезе от дупката, защото му се виеше свят от удара и подгизнал целият от дъжда.

Никой ли не го видя този човек по-рано, за да му помогне? Толкова ли сме станали безчувствени, хора? Не искам с този пост да се правим на герои със съпруга ми, че сме помогнали на човека, а да предупредя да внимавате, когато минавате там.

Точно между "Волга" и "Пещерско" шосе до трафопоста. Също така и да ви помоля, да бъдем по-съпричастни към хора, изпаднали в беда и да им помогнем с каквото можем. Напоследък това се среща все по-рядко и е тъжно за нацията ни, този факт. Бъдете живи и здрави и по-добри!".

Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).