Стела Дандарова вече не е съдия в Апелативен съд Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:00 / 03.09.2021
2938
Стела Дандарова отстъпи от длъжност "съдия“ в Апелативен съд – Пловдив поради навършване на 65-годишна възраст.

За отличната й работа като съдия по предложение на председателя на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет я поощри с "личен почетен знак: първа степен – златен“ и с парична награда в размер на 1000 лева за проявени в работата й висок професионализъм, образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Съдия Стела Дандарова започва работа в органите на съдебната власт в Районен съд – Чепеларе, като в периода от 03.06.1985 г. до 05.03.2001 г. е негов председател. На 05.03.2001 г. встъпва в длъжност "съдия“ в Окръжен съд – Пловдив, а от 04.03.2009 г. до настоящия момент е съдия в Апелативен съд - Пловдив. Притежава ранг "съдия във ВКС и ВАС".

Последната й комплексна оценка е "много добра“. Общият й стаж в органите на съдебната власт е 37 години и 3 месеца.

В годините на работата й като съдия в Апелативен съд – Пловдив Стела Дандарова разглежда основно граждански дела. Доказала се е като опитен професионалист, боравещ отлично с правната материя, с практиката на висшестоящите съдебни инстанции и Европейското законодателство.

Винаги се е справяла безупречно с всички правни и практически проблеми и е проявявала инициатива за разрешаването им. Организирала е своевременно разглеждането и решаването на разпределените й дела и е изпълнява срочно задълженията си. Разглеждала е в кратки срокове множество дела с фактическа и правна сложност, които прецизно предварително е проучвала.

Екипът на Апелативен съд – Пловдив й пожелава здраве, радост и късмет!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).