Споделят добри практики в областта на училищното образование

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 25.03.2015
1309
Днес от 13:30 часа в Дома на учителя в Пловдив ще се проведе кръгла маса на тема "Практически подходи в отговор на очакванията на училищните общности", на която участниците, представители на детски градини и училища от област Пловдив и Община Банско. ще споделят добри практики в областта на училищното и предучилищното образование. 

Срещата ще започне с презентация на Марина Ангелова директор на ЦДГ "Велимира" Пловдив на тема "Издигане авторитета на детското заведение с цел задоволяване високите очаквания на училищната общност". 

Невенка Бърдарева директор на НУ "Св. Паисий Хилендарски" Банско ще представи добра практика на тема "Училището - място за децата".

Срещата ще продължи с презентация на тема "Добрият учител, критерий за успеха на ученика" представена от Пенко Рисков директор на СОУ "Св. Софроний Врачански" Пловдив и Маргарита Бозова директор на ОУ "Яне Сандански" Пловдив. 

Кръглата маса ще завърши със споделяне на добри практики в партньорството между училищни и семейни общности от Даниела Петкова директор на ОУ "Граф Николай Игнатиев" с. Граф Игнатиево с тема "Семейство и училище - едно възможно партньорство".

В дискусионни панели участници и гости ще обсъдят и потърсят успешни модели в отговор на очакванията на училищните общности.

На кръглата маса ще присъстват и представители от община Пловдив и Община Родопи и експерти от Район "Тракия", Район "Северен" и район "Южен" - община Пловдив.

Срещата се осъществява с любезното съдействие на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България - Община Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...
Ако на мястото на ухапването се появи червено петно колкото монет...
Нови арести в Пловдив!
Абитуриентският бал на една шампионка: Рокля под 300 лева и обувк...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).