Скандал с шофьор на автобус по линията Пловдив - Златитрап - Брестовица

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
19:27 / 27.08.2021
14456
За скандал с шофьор на автобус, извършващ превоз на пътници по линията Пловдив - Златитрап - Брестовица информира читател на Plovdiv24.bg.

"След като седнах на седалката зад шофьора, попитах колежката до мен колко е часът. Той започна да ми повишава тон и да ми говори на "ти", да ми крещи да се махам от тази седалка, че му надувам главата. Реших да му отговоря спокойно, че след като съм закупила билет, съм си платила услугата и ще седна там, където реша. В следващия момент, обаче, той започна да ми казва как да си нося маската, която е задължителна, при все че самият той изобщо не носи такава. Тогава започнаха заплахи от негова страна, че ще спре автобуса и ще ме изхвърли като парцал.

Драга редакция, смятам, че никой и по никакъв начин не трябва да обижда човека срещу себе си. Все пак се прибираме от нощна смяна".

Нашата читателка уточнява, че фирмата, извършваща курса, е Хеброс бус, сочи и номера на автобуса - РВ8378КС, който се е движел сутринта в 8.00 часа вчера. Прилага и снимка на изнервения шофьор. 

Ако и вие станете обект на такива обиди, или свидетел, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).