Синьото обединение започна и в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:40 / 23.03.2009
1602

Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ
Ръцете днес си стиснаха председателите на пловдивските сини СДС и ДСБ Николай Караиванов и Спас Гърневски, поставяйки подписите си под декларация за съвместни  предизборни действия като част от обща широка дясна коалиция, която предстои да се създаде около сформираната около двете партии ос, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Изграждането на единен предизборен щаб, представляван и координиран от съпредседателите Васил Згуров от СДС и Александър Стойков от ДСБ, започва от днес. Представителства на щаба ще има във всеки един от районите на града. Към него ще се включат и хора на бъдещите коалиционни партньори след съответните споразумения на национално равнище.

И според Караиванов, и според Гърневски само чрез създаването на широка дясна коалиция може да бъде  отстранена от власт пагубната за страната управляваща олигархия и да гарантира завръщането на България отново на европейската писта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството, че...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).