СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" награди най-добрите деца математици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:16 / 28.03.2015
3782
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. Св.Кирил и Методий":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Най-добрите математици от състезанията "Бързо, лесно, точно", което се провежда за пета поредна година , бяха наградени на специално организирано тържество в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Пловдив. 

Състезанието събра 205 деца от подготвителните групи на детските градини в Пловдив и областта. Децата се забавляваха с много песни, танци и игри, организирани специално за тях, а тези които заеха първо, второ и трето място получиха и награди. Бяха дадени и две специални награди осигурени от Областна управа - Пловдив за най-малките участници Стефан Герански и Никола Тодоров.

Наградите бяха връчени от Директора на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" - Таня Николова, а специални гости бяха Донка Щилянова - началник на дирекция "Култура, образование и развитие" към община Пловдив и Снежана Александрова - представител на Областна управа - Пловдив. 

По-рано през деня беше организирано и математическото състезание "Обичам математиката" за деца от 4 до 7 клас на пловдивските училища.

Състезанията са под патронажа на Областния управител на Пловдив - Розалин Петков и е организирани съвместно с УН "Св. Св. Кирил и Методий - 2001" и ОМГ "Академик Кирил Попов" гр. Пловдив и Съюза на математиците в България.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
81-годишен шофьор блъсна жена в Пловдив
Повдигат обвинение на шофьорката, ударила на пътя две момичета от...
НАП установи нарушение в детски център в Пловдив
Монтират огромни тръби по бул. "Александър Стамболийски"
Община Пловдив най-после информира откъде ще минават 4 автобусни ...
Довършването на последните 150 метра от "Брезовско шосе" се отлаг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).