С "Оратница" стартира новият сезон на Летни сцени "Конюшните на Царя"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:10 / 06.06.2012
894
С концерт на новото българско музикално откритие - групата Оратница днес, стартира новият сезон на Летни сцени "Конюшните на Царя" и празници на изкуствата "Лятно време", които на практика продължават през трите летни месеца на Конюшните в Стария град.

Оратница ще представи официално своя дебютен едноименен албум, в който се смесват български фолклор и модерни жанрове. Концертът е на 6-ти юни, на 7-ми е концертът на Светлин Стайков и Александър Леков проект. На 8-ми юни Блуба Лу представят Потопъ - седмия си албум, който е записан с Еди Стивънс, известен най-вече като "пианистът на MOLOKO" но и от участието му в проекти като ZERO7, ROISIN MURPHY, FREAK POWER. Концертите са от 20.30 часа.

6 юни, сряда - Оратница
7 юни, четвъртък - Светлин Стайков и Александър Леков проект
8 юни, петък - Блуба Лу

През юни са предвидени и концерти на Brazil Acoustic - 14 юни, Teodosi Spasov Orchestra - 21 юни, Martin Tashev project - 28 юни. На 16-ти юни Xraydio отбелязва една година от създаването си с голямо парти от 16.00 до 22.00 часа с участието на Mr. Moon, CrowerMan's Hit List и Jamaica Air Force.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята...
Грозен скандал между ПП-ДБ и "Възраждане" на Главната, бивш облас...
Последна информация за тримата оцелели след джипа-ковчег от бул."...
Анастас Ангелов, БСП: Болниците да не са търговски дружества
32 лева за вход на човек, ако искате да се разхладите недалеч от ...
Транспортен хаос около Митницата в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).