Решиха проблем с паркирането в "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:36 / 30.09.2014
2235
Кметът на район "Южен" Валентин Василев реши наболял проблем на живущите на ул."Пере Тошев"№ 75 и ул. "Иван Гарванов"№ 54. След подаден сигнал в районната администрация за възстановяване на компрометирана асфалтова настилка на обособен паркинг между двете жилищни сгради и улицата, свързваща ул. "Нева" с подхода към паркингите, беше положен изцяло нов асфалт и трошено-каменна настилка пред преместваемите гаражни клетки в западната част на междублоковото пространство.

Жителите, подали сигнала, изказаха своята благодарност от предприетите действия на кмета на района Валентин Василев и му благодариха за добре свършената работа.

Ремонтът е част от мащабната инвестиционна програма на район "Южен" за 2014 година. Запазва се концепцията община Пловдив да извършва цялостните ремонти на големите булеварди, а районната администрация с отпуснатите средства от Общинския съвет да концентрира своята дейност във вътрешнокварталните улици и междублоковите пространства.

В район "Южен" приключиха ремонтните дейности на улиците: "Памир", "Перуника", "Овощарска", локалното платно на бул. "Никола Вапцаров"№ 126, 132, "Павел Калпакчиев" и ул. "Нева".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).