Реномиран италиански университет провежда презентации

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:05 / 28.04.2015
1463
Един от най-реномираните италиански университети Università Cattolica del Sacro Cuore ще проведе свои представяния в Пловдив на 29 април в х-л "Тримонциум" от 18.30ч.

Предварителна регистрация за информационните срещи тук.

UCSC е най-големият частен университет в Европа с 42 000 студенти и бази в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо. Елитната школа заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия.

UCSC се гордее с значителен брой възпитаници, които са сред най-изтъкнатите интелектуалци в Италия: бившият председател на Европейската Комисия Романо ПРОДИ, главния изпълнителен директор на "Дукати" Габриел дел ТОРЧИО и основателя на италианската петролна компания "ЕНИ" Енрико МАТЕЙ. Университетът са завършили трима министър-председатели на Италия (Чириако Де Мита, Аминторе Фанфани, Романо Проди), осем министри, четири парламентарни председатели, както и бившия президент на Ватиканската банка, Анджело Калоя.

Учебното заведение предлага бакалавърски програми на английски и италиански език, както и магистратури и едногодишни специализации на английски език. Сред предлаганите специалности са: Право, Международни отношения, Международен Бизнес, Икономика, Банкиране и Финанси, Мениджмънт, Корпоративни комуникации, Политология, Психология, Философия, Математика и Земеделска и хранителна промишленост.

Редовните такси за университета варират между EUR 3500 и EUR 7500. Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи и повечето български студенти плащат около EUR 3500. На презентациите ще бъдат представени и възможностите за кандидатстване за стипендии.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).