Разходката по Главната повече никога няма да бъде същата

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
16:56 / 20.04.2022
82088
Orange Center откри третия си обект в Пловдив, който се намира на Главната  - ул. "Княз Александър I" № 31, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Магазинът е разположен върху 520 кв. метра площ, на две нива, които са свързани с атриум – оригинална инсталация, разположена в сърцето на обекта. Тя представлява 525 ръчно изработени птички, като само една от тях е бяла лястовица. Изработката е на пловдивския творец Васил Маевски.

На партерното ниво на книжарницата има книги и подаръци за възрастни. Обособен е и приятен детски кът с играчки и литература за малки и тинейджъри.  

На горния етаж има предимно нехудожествена литература за възрастни. Разположен е и уникален кът, единствен по рода си в Пловдив, с комикси и манга, така популярни в последно време. Тук може да се открият и качествени материали за училище.

През целият ден днес посетителите може да се пробват на "Колелото на късмета“, където може да спечелят отстъпки от 5% до 25%. Спечелените отстъпки важат до края на месеца.

Около 30 ученици оркестранти от "Джуниър бенд“ от Велико Търново оповестиха откриването на Orange Center в Пловдив, като преминаха няколко пъти по Главната и повишиха настроението на пловдивчани с изпълненията си. През юни те ще бъдат отново гости на града, по покана на най-новата книжарница в Пловдив, съобщи управителят на обекта Ния Арсениева.

Orange Center e първата по рода си верига от магазини, която предлага на едно място книги, музикални и видео продукти, канцеларски материали и продукти за офиса. Голямата търговска площ на магазинa, съчетана с микса и концепцията “Books, Music, Stationery" превръщат веригата в уникално за България търговско начинание, интегриращо модерния дух и култура на обществото. Изборът от продукти е изключително богат, а мястото е невероятно и привлекателно за хора от всички възрасти.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).