Програма на Областния информационен център Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:47 / 02.02.2015
2878
Областен информационен център - Пловдив (ОИЦ - Пловдив) продължава активната си работа на територията на Пловдивска област и ще проведе през тази седмица нови 3 информационни събития в общините Родопи, Куклен и Перущица. Те ще преминат под мотото "ДА  продължим ЗАЕДНО" и ще съберат представители на бизнеса, местната власт, широката общественост, безработни, неправителствени организации, читалища, образователни институции и заведения, медии.

На 4 февруари (сряда) от 13 часа в село Ягодово, община Родопи, ОИЦ - Пловдив ще проведе информационна среща на тема "Перспективните на програмен период 2014 - 2020 година и оперативните програми в него". В информационното събитие ще се включи и Местна инициативна група "Тракийско-родопска яка".

На другия ден - 5 февруари (четвъртък) от 10 часа, Областен информационен център - Пловдив ще изнесе в Куклен  мобилен офис на открито, на който екипът ще предоставя информация за новия програмен период 2014 - 2020 година и перспективите оперативните програми в него. За посетителите на откритата приемна ще бъдат организирани импровизирани викторини и забавни игри и предоставяни безплатни информационни и рекламни материали за европейската политика.

На 6 февруари (петък) от 10,30 часа в Перущица ОИЦ - Пловдив организира Ден за опазване на околната среда със средношколци от местната Професионална гимназия за лозарство и винарство "Христо Ботев". По време на интерактивното информационно събитие ще бъде представен програмен период 2014-2020 и оперативните програми в него и популяризирани добри практики от успешно реализирани еко проекти към училищата.

Представяне на мрежата от 28-те информационни центъра в страната, както популяризиране и обмен на добри практики и "научени уроци" от реализирани проекти, финансирани по оперативните програми, също ще бъдат част от информационните събития. 

Експертите от ОИЦ - Пловдив  ще проведат на място индивидуални срещи с всички заинтересовани.

С тези информационни събития Областен информационен център - Пловдив продължава работа по информационната си кампания, която провежда във всичките 18 общини на територията на в Пловдивска област.

Областен информационен център - Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, изградени с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

ОИЦ - Пловдив работи в рамките на проект на община Пловдив,    №BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в  Пловдив".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).