Продължават ремонтите на тротоари в "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:36 / 13.06.2013
1955
Ремонтите на компрометирани тротоарни настилки в "Северен" продължават, съобщи райкметът Ральо Ралев.

В програмата е предвидено подновяване на тротоарите на улиците "Петрохан", "Стефан и Обрейко Обрейкови", "Борба" и бул. "България", изброи районният кмет. За повечето от обектите са получавани сигнали от граждани в администрацията.

На ул. "Петрохан" има пенсионерски клуб, около който тротоарите са в лошо състояние. След ремонта възрастните хора ще могат да минават безпроблемно до клуба. 

Компрометиран е участък от тротоарна настилка на ул. "Стефан и Обрейко Обрейкови" до училище "Христо Г. Данов". Плочките там също ще бъдат подменени, за да могат учениците да минават. 

На ул. "Борба" е предвидено да се възстанови един тротоар и да се изгради една нова пешеходна алея. От северната страна на бул. "България" 76 предстои да се изгради паркинг, тъй като има недостиг на паркоместа, а също така ще се направят и пешеходни алеи, за да не газят хората в калта.

Ремонтите на тротоарните настилки ще започнат идния понеделник, уточни кметът Ралев. Ще се работи поетапно и се очаква до две седмици дейностите да приключат. Реконструкцията се прави със собствени средства на районната администрация.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).