Продължава акцията на ОП "Чистота" сред пловдивските ученици

Автор: Мария Морунова
Коментари (0)
11:17 / 17.03.2014
1062
Четири посещения в пловдивски училища вече са направени от директора на ОП "Чистота" в рамките на акцията за насърчаване на учениците да опазват града си. Това заяви пред медии Иван Стоянов, директор на предприятието, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В акцията вече са обхванати и ученици от трети клас. До момента са посети училищата "Св. Патриарх Евтимий", арменското училище "Виктория и Крикор Тютюнджиян", както и френската гимназия. Предстои беседа да бъде проведена и в училище "Димитър Благоев".

Стоянов припомни, че мотото на кампанията е "Природата - наш дом! Всички заедно да опазим дома си чист". Мотивът на тази кампания е, че децата са най-добрите учители и възпитатели за своите родители и приятели.

"Нашата работа е свързана с опазване на Пловдив чист. Всички живеем тук. Затова е много важно и децата, като жители на този град, да дават пример", допълни Стоянов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сведохме глави пред паметта на Ботев и загиналите за Свободата
Пловдив почете Ботев и загиналите за свободата на България
От Пловдив: Болезнен разказ на една почернена майка на моторист
Шофьор паркира в парк в Пловдив. Сигналът изпокара хората в мрежа...
ЧСИ пусна за продан цяла сграда с апартаменти в Пловдив, собствен...
Tройно скача цената на таксиметровите услуги в Пловдив, увеличава...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).