Представят възможностите за промотиране на лозаро-винарските региони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:05 / 27.08.2014
925
Предстои представяне на Европейска Асоциация на Винарските Градове - RECEVIN, организирано от Съвет по туризъм - Пловдив. Събитието ще се проведе днес в парк-хотел "Пловдив" по време на редовната месечна среща на Сдружението. 
 
Европейската мрежа на винарските градове RECEVIN е Асоциация без търговска цел, чиято мисия е утвърждаване на културно-историческото наследство и икономическо-социална идентичност на европейски градове и територии, свързани с производството на гарантирано качествени вина. 

Генералният секретар на RECEVIN Карме Ривес ще присъства и лично ще представи възможностите за насърчаване и промотиране на лозаро-винарските региони, дейности и производство, подкрепата, която организацията предлага на земеделски производители, също така възможностите за партньорство към различни Европейски институции.

В контекста на предстоящото туристическото райониране винения туризъм е приоритетен за Тракийски туристически район. Целта на срещата е да спомогне за бъдещото активно промотиране на този традиционен за България отрасъл в страните членки на Европейския съюз.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).