Празничен концерт в Пловдив по повод 9 май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:35 / 09.05.2014
858
Европейският информационният център "Европа Директно - Пловдив", Център "Образование за демокрация" и Общински читалищен съвет - Пловдив организират празнично събитие по повод 9 май - Деня на Европа! 

Събитието ще се проведе днес на площад "Стефан Стамболов" 1 /пред сградата на Община Пловдив/ от 16:30 до 19:30 часа и ще включва празничен концерт с вокални и танцови ансамбли от пловдивските читалища с викторини и много награди. 

Ще има информационен щанд с безплатни материали и консултации за Европейския съюз. 

Вчера и днес в ПГАСГ "Арх. Камен Петков" се провежда викторина-състезание по случай Деня на Европа. На 8-ми май от 10:00 до 13:00 часа ще се проведе четвърт финал на Състезанието. На 9-ти май от 13:30 часа ще се проведат финалите на Викторината и ще се връчват награди в конкурса за превод към ПГАСГ "Арх. Камен Петков". 

Участниците в състезанието ще получат рекламни материали - тениски, шапки, тефтери и т.н., предоставени от европейския информационен център "Европа Директно - Пловдив". Входът е свободен и всеки може да присъства като гледа или подкрепя своите приятели и съученици. 

Елате да се забавлявате заедно с нас и да научите повече за вашите права като европейски граждани, призовават организаторите!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).