Повече от 100 деца ще участват във фестивала "Пътят на изгряващите звезди"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:24 / 08.05.2015
1237
На 10 май от 11:00 часа в Концертна зала в Пловдив ще се проведе поредното издание на Фестивала "Пътят на изгряващите звезди". Деца и младежи от Пловдив ще имат възможност да покажат музикалните си заложби на сцена пред публика като вземат участие в инициативата на предаването "Ася в страната на талантите" и Община Пловдив. 

По традиция организаторите са подготвили томбола за публиката, подаръци за всички участници и невероятно настроение от водещата на шоу спектакъла - Ася Антонова. 

По време на фестивала ще работи и ателие по изобразително изкуство. Всеки, който желае, може да се включи и да рисува, след което творбата му ще бъде подредена в пъстра изложба от авторски произведения. 

В рамките на фестивала "Пътят на изгряващите звезди" ще продължи и инициативата "Да помогнем на Криси"! Детето е с детска церебрална парализа и в момента е на лечение в Китай. До момента събраната сума, благодарение на публиката в залата, е общо 358,56 лв. Тя вече е преведена по сметка на Кристияна. 

Фестивалът ще се заснеме и излъчи в предаването "Ася в страната на талантите" по Пловдивска телевизия "Тракия". Входът за всички, които желаят да посетят събитието, е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове
УМБАЛ "Свети Георги" придоби най-високия сертификат за диагноза и...
Внезапно си отиде Пламен Асенов
Пепа Деведжиева: "Синя България" е за връщане към нормалността в ...
НИМХ издаде нови предупреждения за днес
Продуцент на U2 и носител на шест награди Grammy идва в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).