Поставиха 40 нови пейки в район "Централен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:31 / 12.06.2015
2899
40 броя нови градински пейки бяха поставени на територията на "Централен", съобщи кметът на района Георги Титюков. Улица "Младежка", бул. "Марица", ул. "Тракийски юнак", градинката на ул. "Еню Марков", бул. "Шести септември", бул. "Санкт Петербург", ул. "Загоре", ул. "Стадион", ул. "Богомил", бул. "Шести септември", бул. "Източен", бул. "Свобода" са конкретните места, където пловдивчани ще могат да се възползват от новите придобивки.

"Зоните, в които са поставени пейките, са посочени както от самите граждани, така и от специалистите на администрацията от отдел "Екология" след многократни проверки и огледи на място", уточни Георги Титюков

"Стараем се непрекъснато да подобряваме градската среда и да създаваме подходящи условия за отдих и почивка на нашите жители", добави още районният кмет.

Пейките са с необходимите изисквания заради постоянното въздействие от външни атмосферни влияния и са изработени от дърво и метал. 

Районната администрация приканва гражданите и гостите на града да пазят и съхраняват тяхната цялост.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Откриват най-новата улица в Пловдив
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).