Посещението на видни личности в "Столипиново" се отложи за утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:24 / 06.03.2014
2247
Отменени полети забавиха пристигането в България на Александър Граф Ламбсдорф, депутат от Европейския парламент и заместник-председател на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа, както и водач на листата на Германската свободна демократическа партия (СДП) за изборите за Европарламент 2014 г., научи Plovdiv24.bg.

Ламбсдорф пристигна с известно закъснение в София, което наложи промяна в програмата му. По тази причина посещението му в пловдивския квартал "Столипиново" се отложи за утре следобед. Той е придружаван от д-р Йоахим Щамп, заместник-председател на групата на СДП във федералния парламент на провинция Северен Рейн-Вестфалия и говорител по интеграционната политика на групата.

Граф Ламбсдорф и д-р Щамп ще посетят "Столипиново", където ще се срещнат с представители на ромската общност.

Част от престоя на Граф Ламбсдорф и д-р Йоахим Щамп в България ще включва:

15.30 ч.: Посещение в пловдивския квартал "Столипиново": среща с представители на Фондация "Рома-1995" и обиколка с цел запознаване с условията на живот на ромското малцинство в "Столипиново" (ул. "Елба" №3).

16.30 ч.: Среща-разговор с Георги Титюков, заместник-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика" в Община Пловдив и с представител на Областния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси в Пловдив. (пл. "Стефан Стамболов" №1).


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).