Политиките от програмата на ГЕРБ обсъдиха кандидатите за народни представители с пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:37 / 30.03.2021
1435
Осигуряването на справедливост в обществото във всички сектори, грижата за околната среда, приоритетните проекти в регионалното развитие и инфраструктурата обсъдиха на с граждани кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в 16 МИР Радомир Чолаков, Стефан Шилев и Мирослав Тенев. Това стана по време на срещите им на предизборния пункт в центъра на града.

"В политическата програма "България следващо поколение" е записано, че ще продължат усилията за изграждането на справедлива, независима и прозрачна съдебна система, включително и чрез промени в конституцията.

Ще работим за подобряване експертизата при подготвянето на законопроектите, особено при прилагането на евродирективите", заяви четвъртият в листата Радомир Чолаков. Той е доказан юрист, специализирал е медийно право във II Юридически факултет на Хамбургския университет, автор е на книги и научни статии.

Доцент Стефан Шилев бе категоричен, че грижата за околната среда е грижа за хората. "Във фокуса на политиката на ГЕРБ е човекът –неговото здраве и благосъстояние, сигурност и високо качество на живот. Политиката ни в сектор "Околна среда“ е подчинена на нашето разбиране, че съхранението и развитието на природния капитал на България, както и неговото ефективно и разумно управление, осигуряват по-добро качество на живот и стимулират растежа на икономиката", допълни доц. Шилев – преподавател във ВУЗ, дългогодишен ръководител на екологичната дирекция в община Пловдив и РИОСВ.

"Ще подкрепяме ключовите проекти за Пловдив и региона - трета лента на пътя Асеновград-Смолян, още една лента на АМ "Тракия" между София и Пловдив, развитието на летището и др. Считам, че добрата свързаност със столицата оказва влияние върху икономическия подем на Пловдив", заяви Мирослав Тенев, който е юрист, специалист в сферата на строителството и инвестициите и към момента е ръководител на младежката организация на ГЕРБ в града.

На 04.04.2021 г. гласувай за тези, които са доказали, че могат, с номер 28 в интегралната бюлетин- коалиция ГЕРБ-СДС!

Виж коментарите (0)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).