Полиция из Пловдив днес! Ще ни проверяват за колани и каски!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
07:30 / 12.03.2014
2693
Във връзка със стартиралата полицейска операция по линия на TISPOL днес служители от сектор "Пътна полиция" - Пловдив ще извършат проверки за контрол на пътното движение в областния град. 

Полицаите ще следят стриктно за използването на обезопасителни колани от водачите и пътниците в моторните превозни средства. 

Внимание ще се обърне и на използването на обезопасителни каски при придвижване с мотоциклети, както и на детските обезопасителни системи при превозване на деца в автомобилите. В рамките на акцията ще се проверяват автомобилистите и за валидна задължителна застраховка "Гражданска отговорност". 

Основната цел е превантивна и е насочена към водачите и пътниците за оказване на въздействие върху отговорното им поведение за запазване и съхраняване на собствения им живот и живота на близките им.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Община Пловдив призовава гражданите да се освободят от опасни мас...
Три дни безплатен музикален фестивал в Пловдив
Прочут гръцки изпълнител ще изпее най-известните си песни в Пловд...
Промениха маршрута на още един автобус в Пловдив!
От болницата в Пловдив подадоха първа информация за пострадалия м...
Шофьор: Бул. "Кукленско шосе" в посока центъра е непроходим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).