Полицаи преследваха "Мазда" край "Кемера" при спецакция за наркотици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:01 / 30.11.2012
2523
Трима мъже от Пловдив и жена от село Мирово бяха заловени при специализирана полицейска операция, проведена от служители на група "Наркотици" при сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и техни колеги от секторите "Специализирани полицейски сили" и "Престъпления по пътищата" при ОДМВР-Пловдив. По време на операцията бяха иззети над 1250 грама марихуана. 

На 27 ноември около 19 часа в района на комплекс "Кемера" край областния център е бил спрян за проверка лек автомобил "БМВ", в който пътували П.И. /25 г./ и И.Т. /26 г./. Зад беемвето се е движил лек автомобил "Мазда", който не спрял на подадения полицейски сигнал със "Стоп палка" и с висока скорост продължил пътя си. 

След кратко преследване колата, в която били К.Г. /20 г./ и 19-годишно момиче, принудително е била спряна. При претърсване в двата автомобила са били открити 0.94 грама марихуана. В хода на разследването е станало ясно, че същия ден в землището на Мирово П.И. и И.Т. са взели от 42-годишната М.А. около 100 грама марихуана. Под мост на река Марица между селата Мирово и Милево те дали 95.96 грама от дрогата на К.Г. 

Тогава двете коли тръгнали за Пловдив. Когато К.Г. видял полицаите на пътя, изхвърлил от маздата наркотика, който по-късно е бил намерен при огледа на района. На следващия ден в дома си в Мирово е била заловена и М.А. 

В жилището й са били открити 1158 грама марихуана. В Пловдив в ареста за 24 часа са били задържани П.И., И.Т., К.Г. и М.А., след изтичане на този срок П.И. ,И.Т. и М.А. са били приведени в следствения арест за 72 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).