Пловдивската опера представя новите солисти за сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:04 / 24.09.2014
3280
В Деня на музиката публиката ще се запознае с новите солисти на Пловдивската опера за сезон 2014-2015. На 1 октомври бутиков концерт ще изнесат Таня Иванова, Евгения Ралчева, Станислава Иванова, Петър Данаилов и Марк Фаулър. Певците са ангажирани за предстоящите оперни премиери в Пловдив. Зрителите, които ще са настанени на самата сцена, ще се запознаят отблизо със солистите и ще научат повече за заглавията от новия афиш.

Програмата на концерта включва известни арии от оперите "Любовен еликсир", "Фауст", "Дон Карлос", "Палячи", "Лакме" и "Травиата". Ще прозвучат и фрагменти от мюзикъла "Уестсайдска история".

Изненада в концерта ще бъдат младите пианисти Николай Маринов и Тифани-Сидни Микова от класа по пиано на Светлана Косева в НУМТИ"Добрин Петков" - Пловдив. Талантливите деца имат покана за участие в в Коледния концерт на "Карнеги хол" в САЩ.

Билети за концерта на новите солисти на Пловдивска опера от поредицата "Опера Бутик" се продават на касата в Концертна зала и в Билетен център пред Общината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).